Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Αγγελικές Μορφές

Ελ Αλαμέιν 46, Νέα Ιωνία, Αττική 14231 ,Ελλάδα
Share
Προσθήκη αξιολόγησης

Πληροφορίες

Ο χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος για την ασφαλή και άνετη φροντίδα των τετράποδων πιστών σας φίλων. Με τα επαγγελματικά και επώνυμα προϊόντα μας προσφέρουμε στο κατοικίδιό σας μια ολοκληρωμένη περιποίηση, ανάλογα με τις δικές του ανάγκες και τις δικές σας απαιτήσεις.

Καλλωπισμός: Ξεκόμπιασμα (όταν χρειάζεται), μπάνιο, στέγνωμα, ίσιωμα (όταν χρειάζεται), πατουσάκια, καθαρισμός αυτιών, κόψιμο νυχιών.

Κούρεμα με μηχανή: Μπάνιο, καθαρισμός αυτιών, κόψιμο νυχιών, πατουσάκια, κούρεμα με μηχανή στο μήκος που επιθυμείτε.

Κούρεμα με ψαλίδι: Ξεκόμπιασμα, μπάνιο, ίσιωμα, πατουσάκια, καθαρισμός αυτιών, κόψιμο νυχιών, κούρεμα με ψαλίδι στο σχέδιο που επιθυμείτε.

Stripping: Τεχνική του grooming με την οποία αφαιρούμε το νεκρό τρίχωμα με ειδικά εργαλεία. 

Το κατάστημα μας διαθέτει χώρο στάθμευσης, ευχάριστο χώρο αναμονής και αξεσουάρ για τον σκύλο ή τη γάτα σας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε, με αγάπη και αφοσίωση, τις καλύτερες υπηρεσίες περιποίησης.

Αγγελικές Μορφές - Συνοπτικά

Η επιχείρηση Αγγελικές Μορφές δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Pet Shops και Καλλωπισμός Περιποίηση Κατοικίδιων Ζώων. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επιχείρηση στη διεύθυνση Ελ Αλαμέιν 46 Νέα Ιωνία, Αττική, χρησιμοποιώντας τον χάρτη παρακάτω. Για περισότερες πληροφορίες ή προσφορές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2111154501.

Βρίσκετε την επιχείρηση στο VresOnline αναζητώντας για: κομμωτήριο σκύλων, καλλωπισμός σκύλων, κομμωτήριο γάτας, καλλωπισμός γάτας

Βίντεο

Social Media

Ώρες Λειτουργίας Είναι ανοιχτά τώρα!

Monday : 09:30 - 21:00

Tuesday : 09:30 - 21:00

Wednesday : 09:30 - 21:00

Thursday : 09:30 - 21:00

Friday : 09:30 - 21:00

Saturday : 09:30 - 16:30

Πρόσθετες Πληροφορίες