Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Ανάλυσις Α.Ε.

Π. Ασημακοπούλου 69, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα, Ιωάννινα 45560 ,Ελλάδα
Share
Αποστολή Μηνύματος Προσθήκη αξιολόγησης

Πληροφορίες

Η επιχείρηση Ανάλυσις Α.Ε. καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς στον τομέα των δοκιμών και του ποιοτικού ελέγχου σε αγρότες παραγωγούς, κτηνοτρόφους, επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών και νερού, καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.


Ανάλυσις Α.Ε. - Συνοπτικά

Η επιχείρηση Ανάλυσις Α.Ε. δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Χημικό Εργαστήριο και Εργαστήρια Ποιοτικού Ελέγχου. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επιχείρηση στη διεύθυνση Π. Ασημακοπούλου 69, Κάτω Νεοχωρόπουλο Ιωάννινα, Ιωάννινα, χρησιμοποιώντας τον χάρτη παρακάτω. Για περισότερες πληροφορίες ή προσφορές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2651057776.

Βρίσκετε την επιχείρηση στο VresOnline αναζητώντας για: χημικά εργαστήρια Ιωάννινα, χημικές αναλύσεις Ιωάννινα, μικροβιολογικές αναλύσεις Ιωάννινα, αναλύσεις τροφίμων Ιωάννινα, αναλύσεις υδάτων Ιωάννινα, αναλύσεις νερού Ιωάννινα, αναλύσεις εδάφους Ιωάννινα, αναλύσεις ποτών Ιωάννινα, φυτοφάρμακα Ιωάννινα, υπολείμματα φυτοφαρμάκων Ιωάννινα

Βίντεο

Ανάλυσις Α.Ε.

2651057744

Social Media

Πρόσθετες Πληροφορίες