Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Σ Κοντοές & Σια ΟΕ

Μυρρινουσίων 4, Αθήνα - Μεταξουργείο, Αττική 10438 ,Ελλάδα
Share
Προσθήκη αξιολόγησης

Πληροφορίες

Η εταιρεία Σ Κοντοές & Σια ΟΕ ξεκίνησε απο τον Σωτήρη Κοντοέ με πολύ μεράκι και άρτια τεχνογνωσία. Στο πέρασμα των χρόνων εξελίχθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής και από ένα κλασσικό έγινε ένα σύγχρονο τυπογραφείο. Η αγάπη του για την δουλειά πέρασε στις Αφές Κοντοέ και η παράδοση συναντήθηκε με την τεχνολογία όπου σήμερα με γνώση, εμπειρία, τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό κατέχουν μια αξιοπρεπή θέση στον χώρο της τυπογραφίας.

Σ Κοντοές & Σια ΟΕ - Συνοπτικά

Η επιχείρηση Σ Κοντοές & Σια ΟΕ δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Τυπογραφείο και Ψηφιακές εκτυπώσεις. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επιχείρηση στη διεύθυνση Μυρρινουσίων 4 Αθήνα - Μεταξουργείο, Αττική, χρησιμοποιώντας τον χάρτη παρακάτω. Για περισότερες πληροφορίες ή προσφορές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2105242486.

Βρίσκετε την επιχείρηση στο VresOnline αναζητώντας για: τυπογραφείο Αθήνα, λογότυπο Αθήνα, εταιρική ταυτότητα Αθήνα, διαφημιστικά έντυπα Αθήνα, αυτοκόλλητα Αθήνα, έντυπα λογιστηρίου Αθήνα, προσκλήσεις Αθήνα, Μεταξουργείο

Βίντεο

Social Media

Πρόσθετες Πληροφορίες