Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Αφοί Μαυρομμάτη Ο.Ε - monotikashop.gr

Ταρσού 28, Νίκαια, Αττική 18451 ,Ελλάδα
Share
Προσθήκη αξιολόγησης

Πληροφορίες

Το φυσικό και το online κατάστημα προμηθεύει με μονωτικά υλικά, γυψοσανίδες και εργαλεία, επαγγελματίες και ιδιώτες στον κλάδο της δόμησης και κατασκεύης. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1968. Αυτή την στιγμή είναι η τρίτη γενιά στο τιμόνι της επιχείρησης. Σε εμάς μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας ONLINE, δια τηλεφώνου, μέσω email και social media και φυσικά με επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα. Ηλεκτρονικό κατάστημα. Γυψοσανίδες, υαλοσανίδες, εξαρτήματα, μεταλλικά προφίλ, υαλότουβλα, παράθυρα υαλοτούβλων, πολυστερίνες, πολυκαρβονικά φύλλα, πλαστικά κεραμίδια, Plexiglass, Plexiglass καθρέπτες, στοκαδόροι, σπάτουλες, επαγγελματικά εργαλεία, μονωτικά και στεγανωτικά υλικά.

Αφοί Μαυρομμάτη Ο.Ε - monotikashop.gr - Συνοπτικά

Η επιχείρηση Αφοί Μαυρομμάτη Ο.Ε - monotikashop.gr δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Μονωτικά & Στεγανωτικά Υλικά και Οικοδομικά Υλικά & Εργαλεία. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επιχείρηση στη διεύθυνση Ταρσού 28 Νίκαια, Αττική, χρησιμοποιώντας τον χάρτη παρακάτω. Για περισότερες πληροφορίες ή προσφορές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2104916695.

Βρίσκετε την επιχείρηση στο VresOnline αναζητώντας για: μονωτικά υλικά Νίκαια, στεγανωτικά υλικά Νίκαια, plexiglass Νίκαια, πολυκαρμπονικά Νίκαια, πλαστικό κεραμίδι Νίκαια

Βίντεο

Αφοί Μαυρομμάτη Ο.Ε - monotikashop.gr

Social Media

Ώρες Λειτουργίας Είναι ανοιχτά τώρα!

Monday : 08:00 - 16:00

Tuesday : 08:00 - 16:00

Wednesday : 08:00 - 16:00

Thursday : 08:00 - 16:00

Friday : 08:00 - 16:00

Πρόσθετες Πληροφορίες