Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

My Kerkyra

Νίκου Μώρου 6, Κέρκυρα, Κέρκυρα 49100 ,Ελλάδα
Share
Προσθήκη αξιολόγησης

Πληροφορίες

Το mykerkyra.com είναι ένας αυθεντικός σύγχρονος online ταξιδιωτικός οδηγός για την Κέρκυρα, τα Διαπόντια νησιά τους Παξούς και τους Αντίπαξους.

Ο σκοπός μας είναι πολύ συγκεκριμένος, να δώσουμε στον ταξιδιώτη αλλά και στον ντόπιο που θέλει να γνωρίσει καλύτερα τον τόπο μας έγκυρες πληροφορίες, μέσα από ένα σωστά δομημένο μενού που μπορεί να πλοηγηθεί εύκολα όχι μόνο από τον υπολογιστή και το tablet αλλά από το κινητό του καθώς το 90% των χρηστών ψάχνουν πλέον από αυτό.

 “ Στο mykerkyra.com ο χρήστης θα βρει για όλους τους προορισμούς που μπορεί να επισκεφτεί, πληροφορίες τόσο για την ιστορία όσο και για τη σύγχρονη κουλτούρα, τον τρόπο ζωής, σημεία ενδιαφέροντος (μουσεία, κάστρα, εκκλησίες κ.λπ.) επιλογές διασκέδασης και δραστηριοτήτων, παραλίες και προτάσεις μαγαζιών κοντά στο μέρος που ψάχνει κάθε φορά.”

Μέρα με τη μέρα το site θα εμπλουτίζεται συνεχεία με καινούριες πληροφορίες ώσπου να γίνει η εγκυρότερη πηγή σε ό,τι αφορά τις επιλογές εξόδου, γαστριμαργικών αναζητήσεων, ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων σε κάθε προορισμό του νησιού. Το mykerkyra.com θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε επισκέπτη του νησιού αλλά και για τους Κερκυραίους που θέλουν να βρουν τι επιλογές έχουν κοντά σε προορισμούς που επισκέπτονται. Έχοντας σαν όραμα αυτός ο Ταξιδιωτικός Οδηγός για την Κέρκυρα να απευθύνεται σε όλους, ξεκινάμε με δυο γλώσσες Ελληνικά και Αγγλικά με πλάνο το mykerkyra.com να μεταφραστεί σε ακόμη περισσότερες γλώσσες στο μέλλον όπως Γερμανικά, Ιταλικά, Ρώσικα και Γαλλικά. 

To MyKerkyra.com τελεί υπό την αιγίδα της εταιρείας CorfuPress.

Η εταιρεία CorfuPress ασχολείται με την διαφήμιση, τις εκδόσεις αλλά και τις κινηματογραφικές παραγωγές και έχει χαράξει ήδη μια πορεία 13 ετών, με βάση το νησί της Κέρκυρας, κατέχοντας στο βιογραφικό της εκδόσεις βιβλίων, έντυπων, και περιοδικών καθώς και παραγωγές εκπομπών σε συνεργασία με το τοπικό κανάλι CorfuTv.

Λίγο νωρίτερα από το 2006 γεννήθηκε η ιδέα του περιοδικού My Kerkyra, οπού και κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει γνωστό στο Κερκυραϊκό κοινό αλλά και σε χιλιάδες επισκέπτες που το αγκάλιασαν παίρνοντας το κατά την επιστροφή στη χώρα τους ως ενθύμιο από την επίσκεψη τους στο νησί.

Τα περιοδικά μας «My Kerkyra» (Ελληνική και Αγγλική έκδοση) και «Mor AΜΦΟΡΑ» (Ρωσική έκδοση) φιλοξένησαν χιλιάδες σπουδαία άρθρα για χρόνια στις σελίδες τους και συνεχίζουν να τυπώνονται ετησίως και να διανέμονται εντός και εκτός Ελλάδας.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις λοιπόν με το mykerkyra.com από την έντυπη περνάμε στην ηλεκτρονική μορφή του περιοδικού μας παρέχοντας ταυτόχρονα έναν πλήρη οδηγό που περιλαμβάνει όλα όσα ψάχνει και μπορεί να δει όποιος επισκέπτεται το πανέμορφο νησί μας.
 

Δείτε επίσης: https://mykerkyra.com/agios-spyridonas-o-prostatis-tou-nisiou-tis-kerkiras/

my


My Kerkyra - Συνοπτικά

Η επιχείρηση My Kerkyra δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Διαφημιστικές Εταιρείες και Τουριστικοί Οδηγοί. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επιχείρηση στη διεύθυνση Νίκου Μώρου 6 Κέρκυρα, Κέρκυρα, χρησιμοποιώντας τον χάρτη παρακάτω. Για περισότερες πληροφορίες ή προσφορές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2661028590.

Βρίσκετε την επιχείρηση στο VresOnline αναζητώντας για: ταξιδιωτικός οδηγός Κέρκυρα, τοπικός οδηγός Κέρκυρα, τοπικοί προορισμοί Κέρκυρα, δημοφιλείς ταξιδιωτικοί προορισμοί Κέρκυρα, αξιοθέατα Κέρκυρα, διασκέδαση Κέρκυρα, φύση & δραστηριότητες Κέρκυρα, διαμονή Κέρκυρα, καταλύμματα Κέρκυρα, ξενοδοχεία Κέρκυρα, ενοικιάσεις αυτοκινήτων Κέρκυρα, δρομολόγια πλοίων Κέρκυρα, ενοικιάσεις σκαφών Κέρκυρα, πάρκινγκ Κέρκυρα, ταξί Κέρκυρα, ταβέρνες Κέρκυρα, εστιατόρια Κέρκυρα, εκδηλώσεις Κέρκυρα, events Κέρκυρα, εκθέσεις και δρώμενα Κέρκυρα, γευστικές προτάσεις Κέρκυρα, travel guide Corfu, local guide Corfu, local destinations Corfu, popular travel destinations Corfu, attractions Corfu, fun Corfu, nature & activities Corfu, accommodation Corfu, accommodation Corfu, hotels Corfu, car hire Corfu, ship itineraries Corfu, boat hire Corfu, parking Corfu, taxis Corfu, taverns Corfu, restaurants Corfu, events Corfu, events Corfu, exhibitions and events Corfu, culinary suggestions Corfu

Βίντεο

Social Media

Πρόσθετες Πληροφορίες