Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Natrice

Αλέκου Παναγούλη 3 & Χαζησταθόγλου 1, Νέα Ιωνία, Αττική 14231 ,Ελλάδα
Share
Προσθήκη αξιολόγησης

Πληροφορίες

Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο των επώνυμων καλλυντικών μας δίδαξε πως θα αφήσουμε πίσω μας τον πατέρα-Χρόνο χρησιμοποιώντας την βοήθεια της μητέρας-Φύσης.

Τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα Natrice κατατάσσονται πρώτα στις προτιμήσεις του γυναικείου κοινού αφού έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση χιλιάδων καταναλωτών στον κλάδο της αισθητικής και της κοσμητολογίας.

Από την πρώτη κιόλας χρήση θα νιώσετε το δέρμα σας πιο λείο και λαμπερό βιώνοντας την ιδιαιτερότητα αυτών των ανεκτίμητων προϊόντων στην επιδερμίδα σας. Απαλές διακριτικές κρέμες, αναζωογονητικές μάσκες και δροσιστικά gel περιποιούνται το δέρμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Κάθε προϊόν της εταιρείας Natrice αποτελεί μια λύση στο κάθε πρόβλημα που μας απασχολεί ή επιθυμούμε να προλάβουμε. Άλλωστε, δε χωρά αμφιβολία, πως η καλύτερη θεραπεία είναι αυτή της άμεσης αντιμετώπισης, γνωρίζοντας το πρόβλημα και στοχεύοντας στην λύση του.


Natrice - Συνοπτικά

Η επιχείρηση Natrice δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Καλλυντικά και Κέντρο Ομορφιάς. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επιχείρηση στη διεύθυνση Αλέκου Παναγούλη 3 & Χαζησταθόγλου 1 Νέα Ιωνία, Αττική, χρησιμοποιώντας τον χάρτη παρακάτω. Για περισότερες πληροφορίες ή προσφορές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2110124014.

Βρίσκετε την επιχείρηση στο VresOnline αναζητώντας για: SPA Νέα Ιωνία, καλλυντικά Νέα Ιωνία, κρέμες Νέα Ιωνία, ντεμακιγιάζ Νέα Ιωνία, μάσκες Νέα Ιωνία, peeling Νέα Ιωνία, serum Νέα Ιωνία, spa Νέα Ιωνία, σπα Νέα Ιωνία, κρυολιπόλυση Νέα Ιωνία, πρεσσοθεραπεία Νέα Ιωνία, μασάζ Νέα Ιωνία, χαλάρωση Νέα Ιωνία, Αττική

Βίντεο

Social Media

Ώρες Λειτουργίας Είναι ανοιχτά τώρα!

Monday : 09:30 - 17:00

Tuesday : 09:30 - 17:00

Wednesday : 09:30 - 17:00

Thursday : 09:30 - 17:00

Friday : 09:30 - 17:00

Πρόσθετες Πληροφορίες