Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Piano Forte

Μεσολλογίου 25, Παλαιό Φάληρο, Αττική 17563 ,Ελλάδα
Share
Αποστολή Μηνύματος Προσθήκη αξιολόγησης

Πληροφορίες

Η Ουρανία Αργυροπούλου, καθηγήτρια, διδάσκει το πιανιστικό σύστημα L.R.P. (Learning Rapidly Piano) ως πιστοποιημένη μαθήτρια της βραβευμένης συνθέτριας, μουσικοκριτικού και καθηγήτριας πιάνου Λιάνας Ρουσσιάνου Πιπεράκη, η οποία το δημιούργησε.
Το σύστημα το οποίο παρουσιάζεται σε βιβλίο σε εκδόσεις και χορηγία ΜΙΕΤ και βιντεοσκόπηση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αυξάνει εντυπωσιακά την τεχνική και άρα, την εκφραστική δυνατότητα των πιανιστών και όχι μόνο, μειώνοντας κατακόρυφα τις ώρες μελέτης.

Το σύστημα L.R.P. απευθύνεται σε:
• Πιανίστες και καθηγητές πιάνου οι οποίοι θέλουν να βελτιστοποιήσουν την τεχνική των ιδίων και των μαθητών τους.
• Σε τελειόφοιτους που ετοιμάζονται για το πτυχίο ή το δίπλωμα τους και χρειάζονται να καλύψουν τεχνικές και εκφραστικές ατέλειες.(Χωρίς να απαιτείται να αφήσουν την παρούσα εκπαίδευση τους).
• Σε σπουδαστές ωδείων οι οποίοι δυσκολεύονται λόγο έλλειψης χρόνου, με κίνδυνο να εγκαταλείψουν.

Τα μαθήματα διεξάγονται στο ΔΟΝ Σαλόνι Τεχνών, έναν χώρο με άψογη ακουστική και ξεχωριστή αισθητική www.don-salonitexnon.gr
Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα μπορείτε να βρείτε στο www.pianoforte.gr
Mail: don.saloni.texnon@gmail.com
Τηλ: 210-9844081


Piano Forte - Συνοπτικά

Η επιχείρηση Piano Forte δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Καλλιτεχνικό Εργαστήρι, Αίθουσες Εκδηλώσεων, Ιδιαίτερα Μαθήματα, Ωδεία και Πολιτιστικό Κέντρο. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επιχείρηση στη διεύθυνση Μεσολλογίου 25 Παλαιό Φάληρο, Αττική, χρησιμοποιώντας τον χάρτη παρακάτω. Για περισότερες πληροφορίες ή προσφορές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2109844081.

Βρίσκετε την επιχείρηση στο VresOnline αναζητώντας για: μαθήματα πιάνου Παλαιό Φάληρο, μαθήματα υποκριτικής Παλαιό Φάληρο, πιανίστας Παλαιό Φάληρο, ηθοποιός Παλαιό Φάληρο, χώρος τεχνών Παλαιό Φάληρο, πολιτιστικές εκδηλώσεις Παλαιό Φάληρο, ολιγομελής θεατρικές παραστάσεις Παλαιό Φάληρο, μικρά μουσικά σχήματα Παλαιό Φάληρο, παρουσιάσεις βιβλίων Παλαιό Φάληρο, αναγνώσεις βιβλίων Παλαιό Φάληρο, σεμινάρια Παλαιό Φάληρο, εικαστικές εκθέσεις Παλαιό Φάληρο, διαδραστικά παιχνίδια Παλαιό Φάληρο, καλλιτεχνικές παραγωγές Παλαιό Φάληρο, Αττική

Βίντεο

Χάρτης

Piano Forte

Social Media

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα : 10:30 - 22:30

Τρίτη : 10:30 - 22:30

Τετάρτη : 10:30 - 22:30

Πέμπτη : 10:30 - 22:30

Παρασκευή : 10:30 - 22:30

Σάββατο : 10:30 - 22:30

Πρόσθετες Πληροφορίες