Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Almanda ΑΕ

Καλλιθέα, Αμάρυνθος, Ερέτρια, Εύβοια 34006 ,Ελλάδα
Share
Αποστολή Μηνύματος Προσθήκη αξιολόγησης

Πληροφορίες

Το 1990 στην Αμάρυνθο της Εύβοιας ιδρύθηκε η εταιρεία Almanda. Ξεκίνησε ως µια ατομική επιχείρηση που δραστηριοποιούνταν στην πώληση προϊόντων που παρήγαγε η Εύβοια. Ο Κος Μαγκούτας ίδρυσε την εταιρεία όταν, έχοντας αποκτήσει εμπειρία από την επαγγελματική του δραστηριότητα και την πολυετή διαβίωσή του στο εξωτερικό, αποφάσισε να επιστρέψει στον τόπο του για να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά. Όραμά του ήταν να καταφέρει να εδραιωθεί στην Ελληνική αγορά µε ποιοτικούς ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα κυρίως από την Εύβοια και, σε δεύτερο επίπεδο, από την υπόλοιπη Ελλάδα. Πολύτιμοι σύµµαχοί του στην προσπάθεια αυτή είναι τα αδέλφια του. Πλέον, η εταιρεία Almanda έχει καταφέρει να βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που εμπορεύονται, επεξεργάζονται, τυποποιούν κι εξάγουν παγκοσμίως ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Έχοντας επιτύχει την καθιέρωσή της στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως ένας αξιόπιστος προμηθευτής ποιοτικών ξηρών καρπών κι αποξηραμένων φρούτων, η Almanda πλέον θέτει ως νέους στόχους να κερδίσει την αναγνωρισιµότητά της από το καταναλωτικό κοινό της Ελλάδας, καθώς και την παρουσία της στις αγορές του εξωτερικού µε τυποποιημένο προϊόν. Η Almanda διαθέτει από τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις στον κλάδο των ξηρών καρπών. Με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και προσωπικό με τεχνογνωσία και πείρα δεκαετιών στην επεξεργασία των ξηρών καρπών, καταφέρνει να παρέχει µία μεγάλη ποικιλία τελικών προϊόντων για κάθε γούστο και στιγμή. Η Almanda µε τα προϊόντα της τροφοδοτεί, είτε άμεσα είτε µέσω συνεργατών, βιομηχανίες τροφίμων, αρτοποιεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καταστήματα ξηρών καρπών, κάβες, ζαχαροπλαστεία, παντοπωλεία, υπεραγορές, σημεία μικρής λιανικής, café-bars κ.α. Επιπλέον, αποτελεί ένα από τα πρώτα µέλη (Life member) του διεθνούς συμβουλίου ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων (INC).


Almanda ΑΕ - Συνοπτικά

Η επιχείρηση Almanda ΑΕ δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Βιομηχανία Επεξεργασίας & Τυποποίησης Τροφίμων και Ξηροί Καρποί. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επιχείρηση στη διεύθυνση Καλλιθέα Αμάρυνθος Ερέτρια, Εύβοια, χρησιμοποιώντας τον χάρτη παρακάτω. Για περισότερες πληροφορίες ή προσφορές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2229091111.

Βρίσκετε την επιχείρηση στο VresOnline αναζητώντας για: εμπόριο Αμάρυνθος, επεξεργασία ξηρών καρπών Αμάρυνθος

Βίντεο

Almanda ΑΕ

2229091694

Social Media

Πρόσθετες Πληροφορίες