Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Πυξίδα Αξιολογήσεις

Επιστροφή

Σημείωση: Συνδεθείτε αν έχετε λογαριασμό για να αφήσετε τη δικιά σας αξιολόγηση

Average Customer Review
5 από 5 from 6 Αξιολογήσεις.

Προσθήκη αξιολόγησης


Ατσιδάκου Σπυριδούλα
Ατσιδάκου Σπυριδούλα11 - 07 - 2020 12:28μμ
Τελειόφοιτος Γ' Λυκείου

Οι επιδόσεις μου στις Πανελλήνιες (Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία 16.5, Αρχαία: 17.9, Κοινωνιολογία: 20) αποτελούν αδιάψευστο τεκμήριο της ποιότητας της e-learning υπηρεσίας από το συγκεκριμένο φροντιστήριο. Απλά είναι τέλεια οργανωμένο με τεχνογνωσία και συνέπεια στο μαθητή.

Ανδρομιδά Σταυρούλα- Δήμητρα
Ανδρομιδά Σταυρούλα- Δήμητρα10 - 07 - 2020 09:34μμ
Β λυκείου θεωρητική κατεύθυνση

Είναι το πιο ελκυστικό μάθημα. Το e- learning υπερέχει ξεκάθαρα σε σχέση με το κλασσικό μάθημα γιατί προσφέρει βιωματικότητα και διαδραστικότητα. Το φυσικό μάθημα είναι απλά μονότονο.

Ανδρομιδάς Νίκος
Ανδρομιδάς Νίκος10 - 07 - 2020 09:28μμ
Τελειόφοιτος Γ λυκείου

E- learning απλά τέλειο .Ήμουν στο χώρο μου πέτυχα το στόχο μου μέσα από το σπίτι μου. Πολυτεχνικές σχολές.

Αγγελική Ψυχογυιού
Αγγελική Ψυχογυιού10 - 07 - 2020 05:01μμ
Τελειοφοιτη Γ' Λυκειου

Με την εξ' αποστάσεως εκπαιδευση επιτυγχάνεται η ενεργή συμμετοχή του μαθητη στην εκπαιδευτική διαδικασία και εξασφαλίζεται το κίνητρο για μάθηση...Επιπλεον η εξ' αποστασεως εκπαίδευση αυξάνει την ευελιξία και τη διαδραστικότητα, και μειώνει το κόστος της εκπαίδευσης. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι το ίδιο αποτελεσματική με τη παραδοσιακή διδασκαλία στην αίθουσα. Απαραίτητη προϋπόθεση βεβαια , είναι ο εκπαιδευτικός σχεδιασμός και το εκπαιδευτικό υλικό να είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εκπαιδευομένων και στη συγκεκριμένη περίπτωση το φροντιστήριο Πυξίδα ανταποκρίνεται με επιτυχία στις παραπάνω προϋποθέσεις. Τελος η εξ'αποστασεως εκπαίδευση δίνει τη δυνατότητα στους μαθήτες των απομακρυσμένων περιοχών να έρθουν σε επαφή με τα αγαθά της εκαπαίδευσης.

Μαρία Καραλή
Μαρία Καραλή10 - 07 - 2020 08:46πμ
Μαθήτρια Γ' Λυκείου

Πρώτη φορά κατάλαβα τόσο γρήγορα και εύκολα το μάθημα.Τελικά στο εξ αποστάσεως επειδή χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή οι καθηγητές μας έχουν οργανώσει το μάθημα με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι γίνεται κλασικά και μπορώ όχι μόνο να τους ακούω όταν παραδίδουν αλλά και να το βλέπω και να σημειώνω. Το μάθημα είναι περισσότερο σαν παιχνίδι.

Ειρηνη Καραλη
Ειρηνη Καραλη10 - 07 - 2020 08:36πμ
Μαθήτρια Γ' Λυκείου

Μας παρέχει υπηρεσίες που δεν υπάρχουν σε άλλα φροντιστήρια, ιδιαίτερα το μάθημα εξ αποστάσεως υποστηρίζεται απόλυτα σε βαθμό που όχι μόνο δεν είναι κατώτερο από το κλασικό αλλά πολύ ανώτερο. Να φανταστείτε ότι στην αρχή δεν το ήθελα με τίποτα αλλά τώρα έχω κολλήσει. Όχι μόνο εξοικονομώ χρόνο από τις μετακινήσεις αλλά μου αρέσει και ο τρόπος που γίνεται το μάθημα. Οι βαθμοί μου στο σχολείο πρώτη φορά ανέβηκαν αρκετά. Όσον αναφορά την κοινωνικοποίηση γνώρισα παιδιά και από άλλες περιοχές και μάλιστα πολλές φορές συνεργαζόμαστε στο διάβασμα με εργαλεία που μας προσφέρει το ίδιο το φροντιστήριο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.