Η επιχείρηση Καϊδαντζής από το 1950 ασχολείται με το χώρο της Τυροκομίας.
Τα προϊόντα Τζουρμπάκη, αντιπροσωπεύουν την γνήσια διατροφική κρητική παράδοση για πολλά χρόνια.
Η επιχείρηση εξειδικεύεται στην παραγωγή ημίσκληρου κίτρινου τυριού (κασέρι) και λιωμένου βουτύρου από αιγοπρόβειο και αγελαδινό γάλα.
Το τυροκομείο Ζαρζαβατσάκης Παναγιώτης διατηρεί όλα τα στοιχεία της παραδοσιακής τυροκομίας.
Στο τυροκομείο μας, παρασκευάζουμε τυριά από αγνό γάλα της περιοχής και προμηθεύουμε επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες αγοραστές.
Η επιχείρηση Αιολικός δραστηριοποιείται στο χώρο της τυροκομίας από το 1970.
Το παραδοσιακό τυροκομείο ο Χαραλαμπάκης στην Πάχαινα της Μήλου είναι μία κάθετη μονάδα παραγωγής.
Η επιχείρηση Κουφόπουλος παράγει 25 διαφορετικά είδη τυριών, από φρέσκο γάλα που συλλέγει με μεράκι καθημερινά από τους παραγωγούς του νησιού.
Ο Τάκης & η Αθανασία Αλουπογιάννη σας καλοσωρίζουν στο ξενοδοχείο τους, στον Αγιάννη Κυνουρίας!